2008. szeptember 12., péntek


Fashion Awards Hungary 2008 gála

Ünnepélyes keretek közt vették át aranyszobrocskájukat a hazai divatélet legrangosabb eseményének számító Fashion Awards idei díjazottjai.

Idén 5. alkalommal rendezték meg a magyar divatélet Oszkár-díj átadójaként is emlegetett

Fashion Awards Hungary gálát.

A díjat és az azzal járó szobrot a magyar divatélet legkiválóbb tehetségei vehették át. A május 28-án este, a Symbol Budapest kulturális központban megrendezett, nagyszabású esemény házigazdája Somogyi Zoltán, a Juventus rádió műsorvezetője volt.

A lassan hagyományt teremtő díjkiosztó méltó módon jutalmazza a magyar divatszakma legkiemelkedőbb úttörőit. A Fashion Awards keretében a szakértők 7 kategóriában, korlátozások nélkül jelölhetik meg az általuk az elmúlt év legjobbjának tartott személyt. A gálán a legtöbb voksot kapott 3 jelölt közül a meghívott divatújságírók és a szakma kiemelt tagjai szavaznak kedvencükre, aki végül elnyeri saját kategóriája fődíját. Az egy év alatt elért sikerekért odaítélt Fashion Awards díj mára európai szinten is igen rangos elismeréssé vált, amit a díjazottak komoly dicséretnek és ösztönzésnek vehetnek a divatszakemberek részéről.

Az idei díjazottak kategóriánként a következők voltak:


Az Év Modellje: Fórizs Adina, Icon Models

Az Év Fiatal Divattervezője: Anh Tuan

Az Év Divatfodrásza: Szabó Ádám, East Side Hair

Az Év Sminkese: Tombor Sarolta

Az Év Stylistja: Tóth Ali – Virág Anikó

Az Év Divatfotósa: Almási J Csaba

Az Év Divattervezője: Konsánszky Dóra

A Fashion Awards hivatalos honlapján részletesebben is olvashatsz a díjazottak szakmai sikereiről, illetve az elmúlt 4 év jelöltjeiről, győzteseiről és díjátadóiról is találsz képeket, további információkat.
szólj hozzá: Fashion Awards 2008 vivatv
szólj hozzá: Magyar Divat Oscar

Nincsenek megjegyzések: