2011. május 27., péntek

Fashion Awards Hungary Modell Győztesek 2011

AZ ÉV NŐI Modellje : PALVIN BARBARA - ICON MODELMANAGEMENT



A 17 éves Palvin Barbara az Icon Model Management felfedezettje. Karrierjét mindössze 13 évesen kezdte, és mára nyugodtan mondhatjuk, hogy meghódította a divatvilágot.  Szerepelt a legjelentősebb divatmagazinok oldalain és neves divatházak kifutóin. Néhány munkája a teljesség igénye nélkül: French Vogue, Vogue Italia, Vogue UK, Numero, W magazine Self Service, French Magazin, Prada, Miu Miu, Chanel, Ungaro, Louis Vuitton, Giles, Vivien Westwood. Olyan fotósokkal dolgozhatott, mint Steven Meisel, Peter Lindbergh és Camilla Akrans. Idén Barbarát választották a Chanel Cosmetic és Cartier parfüm arcának, valamint elnyerte a Glamour Woman of the Year 2011 legjobb modelljének járó címet. Sikerének kulcsa természetességében és különleges szépségében rejlik, ami párosul fantasztikus személyiségével és munkabírásával. Barbara későbbi tervei között egyebek mellett az is szerepel, hogy színésznőkent is kipróbálja magát.





AZ ÉV FÉRFI MODELLJE : SZABÓ CSABA - ART MODELS

Csaba 5 éve modellkedik. Az Art Models ügynökség reprezentálja itthon és külföldön egyaránt. Karierrje során bejárta már Ázsiát, és többEurópai országban is megfordult. 
Egyik legkedveltebb férfikaraktere amagyar tervezőknek és stylistoknak, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Nubu kampánya, az itthoni Gant fotósorozata,valamint Anna Amélie-vel és Abodi Dórával való közös munkája. 
Csabát olyan
nemzetközi kampányokban is láthattuk már,
mint a londoni Tie Rack és a milánói Braddock. 
Szerepelt a legnevesebb magazinokban is,  mint például: Cosmopolitan, Elle Men, The
Room vagy a külföldi Men, illetve a Fashion Weekly.





Nincsenek megjegyzések: