2012. november 20., kedd

Palvin Barbara - Az Év Modellje 2012


A még csak 18 éves topmodell, Palvin Barbara, az Icon Model Management felfedezettje már számos hazai és nemzetközi sikert könyvelhet el karrierje során.

Az elmúlt két évben több mint 18 alkalommal szerepelt a Vogue nemzetközi kiadásaiban. Emellett számos alkalommal a Numero, Self Service, Dansk French és Harpers Bazaar oldalain is viszont láthattuk már.
Csak úgy mint tavaly, Barbara idén is a Chanel Whitening kozmetikai kampány, illetve a Calvin Klein Forbidden Euphoria és Cartier de Luna parfümkampányok arca is.
Idén az Armani Exchange 2012-es tavasz-nyári kampánya mellett Barbarával találkozhatunk majd az Armani 2012-es őszi, továbbá a Victoria's Secret-tel közös  2012-es Designer kollekció tavasz-nyári kampányaiban is.
A magyar topmodellek között elsőként, illetve nemzetközi szinten is legfiatalabbként Ő  lett a L'Oreal exlúzív nagykövete, amely csak idén 10 különálló L'Oreal kampányt jelent a fiatal modell számára.
Magyarországi elismerései között Barbara nagyon büksze a 2011-ben elnyert Fashion Awards első helyezettjének járó dijára, csakúgy mint a Glamour által szervezett Women of the Year gála 2011-es és 2012-es legjobb modelljének járó díjaira.

Barbara a modellkedésen kívül szinészi ambíciójinak is eleget tesz, mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy hivatalos résztvevője az idén megrendezésre kerülő Cannes-i filmfesztiválnak.






























Nincsenek megjegyzések: