2012. május 17., csütörtök

Crystal Nails a 9. Fashion Awards Hungary díjátadón




2012-ben a Crystal Nails új utat jelölt ki magának: a hazai divat formálásából is részt vállal, ezért a magyar divatszakma rangos eseményének, a 9. Fashion Awards Hungary- Divat Díjkiosztó Gálának is exkluzív, névadó szponzora.
Ez az eddig példa nélküli együttműködés május 23-án, a Fashion Awards Hungary díjátadón teljesedik ki, ahol a hazai trendalkotás csillagait ismerik el.

Az Európa-szerte rangos szakmai díj adományozásával és a Fashion Awards Hungary-Divat Díjkiosztó Gála hosszú távú célja, hogy nyertesei minél nagyobb ismertségre tegyenek szert itthon és külföldön, valamint a szakmában és a nagyközönség előtt egyaránt. A díj adományozói így adnak inspirációt és lendületet az egész hazai divatszakmának, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy kijelöljék annak jövőbeli irányát.

A Crystal Nails már évek óta bizonyítja, hogy a körmös világban legjobb a legjobbak között. 2 világbajnoki első helyezést, 10 Körömolimpiai aranyat és 50 győzelmet ért el világ egyéb körmös megmérettetésein. Élen jár az innovációban és meghatározza a világ körömdivatját. Kiváló versenyzői csapatának tagjai időről-időre olyan munkákkal rukkolnak elő, melyeknek még a divat fellegvárának tartott városokban is csodájára járnak. A Crystal Nails a körömdivat trendalkotó márkája.

Az elképesztő, szemet gyönyörködtető ruhák, földöntúli szépségű vagy pokolian bájos modellek, hihetetlen kompozíciók, merész fotók. Ez a fashion koktél receptje! A divatvilág formálói ideált alkotnak terveikkel, ruháikkal és stílustanácsaikkal irányt mutatnak. A Crystal Nails a női outfit minél tökéletesebb összhangjához adja csúcsminőségű alapanyagait és világbajnok körmöseit. Megfelelve a folyton változó divat elvárásainak, mindig az élen járva.

Ez az együttműködés egy kiváló alkalom arra, hogy szervezői együtt megerősítsék a magyar divatszakemberek és modellek pozícióját a magyar és a nemzetközi kifutókon.


Nincsenek megjegyzések: