2012. május 25., péntek

Crystal Nails Fashion Awards 2012 a Divatszakma legjobbjai


A Crystal Nails Bemutatja
FASHION AWARDS HUNGARY 2012
Május 23. MIX CLUB
A Divatgála Fővédnöke: Anry Soós Éva a Joy magazin főszerkesztője
Műsorvezető: Lakatos Márk



Fashion Awards Győztesek 2012:
A Millefiori és a  Ourfashion támogatásával Az Év Modellje :
Palvin Barbara – ICON MODEL Management
A még csak 18 éves topmodell, Palvin Barbara, az Icon Model Management felfedezettje már számos hazai és nemzetközi sikert könyvelhet el karrierje során.
Az elmúlt két évben több mint 18 alkalommal szerepelt a Vogue nemzetközi kiadásaiban. Emellett számos alkalommal a Numero, Self Service, Dansk French és Harpers Bazaar oldalain is viszont láthattuk már.
Csak úgy mint tavaly, Barbara idén is a Chanel Whitening kozmetikai kampány, illetve a Calvin Klein Forbidden Euphoria és Cartier de Luna parfümkampányok arca is.
Idén az Armani Exchange 2012-es tavasz-nyári kampánya mellett Barbarával találkozhatunk majd az Armani 2012-es őszi, továbbá a Victoria's Secret-tel közös  2012-es Designer kollekció tavasz-nyári kampányaiban is.
A magyar topmodellek között elsőként, illetve nemzetközi szinten is legfiatalabbként Ő  lett a L'Oreal exkluzív nagykövete, amely csak idén 10 különálló L'Oreal kampányt jelent a fiatal modell számára.
Magyarországi elismerései között Barbara nagyon büszke a 2011-ben elnyert Fashion Awards első helyezettjének járó dijára, csakúgy mint a Glamour által szervezett Women of the Year gála 2011-es és 2012-es legjobb modelljének járó díjaira.
Barbara a modellkedésen kívül színészi ambícióinak is eleget tesz, mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy hivatalos résztvevője az idén megrendezésre kerülő Cannes-i filmfesztiválnak.




A L’OREAL Professionnel és a LACK magazin támogatásával Az Év Divatfodrásza:
Hortobágyi Kászon -  Close
A tavalyi tervek megvalósítása után a most már teljes létszámmal futó Close szalon vezetése egyre nagyobb felelősséggel, de emellett egyre nagyobb élvezettel jár.
A fotózások és forgatások mellett egyre több időt kell a szalon igazgatásával és fejlesztésével tölteni, de továbbra sem szeretne felhagyni eredeti szakmájával, így az egyensúly megtartására törekszik.
A Close második évfordulójára kiteljesedett egy olyan vízió, amit két éve megálmodott.
Egy olyan modern, de emellett családias hangulatú fodrász szalon ahol tehetséges, ambiciózus fodrászok méltó körülmények között dolgoznak, és hosszú távra tervezhetnek. Bízik abban, hogy ez sokáig így is fog maradni!




A INSTYLE támogatásával Az Év Sminkese:
Véger Ibolya
Csak 6 éve dolgozik a szakmában, mégis hatalmas sikereket tudhat maga mögött,ezt köszönheti a szakmai alázatának és mindenkori tudásszomjának és persze rengeteg olyan embernek akik egyengették az útját ezen a pályán...sok helyen tanulta a szakmát,de soha nem volt elég...ezért kötött ki Sipos Zitánál aki meghatározó ember és mester lett az életében...amióta sminkesként dolgozik fontosnak tartja a folyamatos megújulást és naprakészen követi a divat formálódását..ennek köszönheti hogy a hazai divatmagazinok örömmel hívják dolgozni...a hétköznapokban a legtöbbet  Zsólyomi Norberttel és csapatával dolgozik de szívesen vesz részt más projektekben is...2009-ben a szakma az év divatsminkesének választotta, és reméli, hogy idén is elnyeri ezt a megtisztelő díjat...






A CAMPARI támogatásával Az Év Stylistja:
Igor Deseatnikov
Művészien rendetlen haja, Kate Moss iránti örök rajongása, szórakoztató és mindig meglepő akcentusa és ragjai, illetve munka iránti szenvedélye a védjegye. Minden reggel ugyanolyan boldogan és lelkesen ébred, mint élete első munkanapján, amikor 359 bikinit fotózott egy babán . Azóta is hálával gondol Eli van Poeyerre, mert ő volt, aki először meglátta benne a lehetőséget, és esélyt adott neki, hogy elindulhasson ezen az úton. Sokáig fogalma sem volt, hogy létezik olyan szakma, hogy stylist, akkoriban az agrármérnöki karon bizonyította mezőgazdasági hozzáértését. Szerencsésnek érzi magát, mert folyamatosan olyan lehetőségeket adott neki a sors, melyeknek köszönhetően fejlődni tudott. Jelenleg a JOY Magazinban kamatoztatja az eddigi megszerzett tudást.
Eddigi legnagyobb megtisztelésnek a Mojzes Dóra felkérését tartja a 2011 őszi kampányát stylist tartja.
Bízik benne, hogy a jövőben újabb és újabb kihívások várnak rá, és mindig lesz benne elég lendület és lelkesedés, hogy haladjon a korral, és azt nyújtsa, amit most nyújt. Vagy annál még többet.






A shopping.hu támogatásával Az Év Divatfotósa:
Balla Vivienne
Balla Vivienne 2010-ben szerzett diplomát a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen. Már középiskolás kora óta foglalkozik a fotográfiával, de a divatfotó iránti elkötelezettsége csak az egyetem évei alatt kezdődtek. Azóta a divatfotózás iránti szerelme határozza meg a mindennapjait. Egyre több hazai divatmagazin lapjain bukkannak fel képei.

Lenyűgözi a divatfotó vizuális eszköztára. A legnagyobb kihívásnak azt tartja, hogy miként lehet egy örökké változó műfajban, amit önmagában a divat megkövetel mégis valami maradandót alkotni. Kialakítani a saját stílusát, és amellett beletenni azt a pluszt, amitől több lesz, mint a divat egy pillanatfelvétele.

A divatfotózás mellett saját művész projektjeivel is foglalkozik, melyek már számos hazai és külföldi galéria falain megjelentek. Célja, hogy a divatfotóiba a személyes mondanivalóját is belecsempészhesse, így mosva el a határt a művész és a divat projektjei között.





Crystal Nails Támogatásával Az Év Divattervezője:
Mojzes Dóra
Mojzes Dóra 2008 –ban,  a Moholy Nagy Művészeti Egyetemen készített diplomamunkájával  hívta fel magára először a figyelmet, amivel elnyerte a  Magyar Alkotóművészek Országos Egyesületének díját.
2009-ben dora mojzes néven önálló brandet hozott létre.Márkájának megszületése óta olyan külföldi lapokban jelent meg, mint a  Vogue Italia, Zink, Idol vagy  a Neo2.Beszámoltak  munkáiról a legelismertebb divatfórumok,  magyar vonatkozásban pedig szinte az összes nívos divatmagazinban szerepelt már a neve.
2010-ben megnyitották első  üzletüket ,amit Abodi Dórával közösen indítottak a  Showroom R9-et, ahol több hazai tervező kollekciójával is találkozhatunk.
A  2010 -ben megrendezett  Fashion Video fesztiválon második helyezést ért el Viszlay Markkal közösen elkészített videójukkal, majd ezt követően a 2011-es Glamour Women of the year   díját és a 2011-es Fashion Awards díjat is ő vihette haza.
2011-ben két nemzetközi divatkönyvben is helyet kapott, az egyik a New on the Catwalk, a másik a Fast forward fashion amiben olyan impozáns nevek közt említik  mint Vivienne Westwood vagy Viktor and Rolf.
A 2012/2013-as őszi kollekció már kapható lesz Osakában, Rómában és New York-ban is, itthon pedig a Showroom R9-ben és az  Ourstyle pop up store -ban találkozhatunk ruháival.









Nincsenek megjegyzések: