2009. június 20., szombat

Glamour Online

Hat éve rendezik meg a Divat Díjkiosztó Gáláját, amellyel a divatszakmában dolgozó tehetséges emberek munkája előtt szeretnének tisztelegni mind a szervezők, mind a kollégák.

Idén is kiküldték a szavazólapokat, mi pedig másokhoz hasonlóan nem voltunk restek kitölteni és visszaküldeni őket. Tegnap este pedig csak annyi volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat és kíváncsian várjuk, idén kik is lettek a legjobbak!

Mielőtt elárulnánk, kik is győztek, emlékezzünk vissza a tavalyi győztesekre:

Az Év Fodrásza: Szabó Ádám
Az Év Fiatal Divattervezője: Luu Anh Tuan
Az Év Divatsminkese: Tombor Sarolta
Az Év Divatfotósa: Almási J. Csaba
Az Év modellje: Fórizs Adina
Az Év Divattervezője: Konsánszky Dóra
Az Év Stylistyja: Tóth Ali- Virág Anikó

Ahogyan 2008-ban, most is a Symbol Budapest adott helyett a rendezvénynek, ahol szinte az egész divatszakma felvonult. Aki nem volt ott a díjátadón, az valószínűleg csak kiszorult a teremből. Az est műsorvezetője Görög Zita helyett Kisó lett, akivel Lakatos Márk stylist szinte az egész műsor alatt csipkelődött.

Elsőként az év modelljének járó díjra jelölteket mutatták be, vagyis Gigit, Mihalik Enikőt és Schlosser Anitát. A díjat nem más adta át, mint a főszerkesztőnk, Maróy Krisztina. Ő pedig végre elmondhatta, hogy: "Hajrá Békéscsaba!", amiből már gondolhatjátok, hogy természetesen Mihalik Enikő kapta a díjat. Sajnos ő, a munkája miatt nem tudott eljönni, de szerencsére volt, aki átvegye a díjat.


A Use-unused idei remek kollekciója is kellett a sikerhez.
Aztán bemutatták az év fiatal divattervező jelöltjeit, Mojzes Dórát, Lakatos Sándort és Szegedi Katát. A tavaly már jelölt, Szegedi Kata vihette végül haza a díjat, amit a tömeg hatalmas ovációval fogadott el.

Az Év Divatsminkese díjért Kiss Csilla, Tombor Sarolta és Véger Ibolya, azaz Fibi indult, amelyből Fibi került ki győztesen. Az Év Divatfodrásza cím jelöltjei között Nagy Viktor, Koczka és Szabó Ádám nevei szerepeltek. A győztes a tavalyi évek állandó nyertese, Szabó Ádám lett, aki elmondta azt is, hogy nagyon szeretné, ha idén újakat jelölnék, hiszen a szakmába rengeteg új, fiatal arc került, akiket szintén nagyon tehetségesnek tart. Az Év Stylistjai jelölést Lakatos Márk, Andó Ildikó és Haberland Attila kapták, végül pedig Ildikót választotta a szakma.

Az Év divatfotósa díjat Dobos Tamás happolta el Viszlay Márk és Zsólyomi Norbert elől, de utóbbi két fotós is nagyon örült Dobos győzelmének, aki idén végez a Filmművészetin operatőr szakon.

Amire talán a legtöbben kíváncsian voltak, az az Év Divattervezőjének járó elismerés kihírdetése, idén jelölték a tavalyi ’Az év Fiatal Divattervezője’ díj nyertesét, Anh Tuant, a USE-t, és a Glamour olvasóinak nagy kedvencét, Nanushkát. Idén a megtiszteltetés a USE-t érte, akik nagyon boldogan térhettek haza tegnap este.

A díjátadó után hatalmas buli kerekedett és mindenki együtt örült a nyertesekkel és a jelöltekkel.
Alig várjuk a jövő évit!
http://www.glamouronline.hu/divathirek/mihalik-eniko-ez-ev-modellje-1444.html

Nincsenek megjegyzések: