2010. február 5., péntek

Konsánszky Amszterdamban!


Konsánszky Dórának a nemzetközi divatbemutatók világa már nem ismeretlen, hiszen volt már alkalma bemutatni aktuális kollekcióit Európa nagyvárosaiban.

Idén januárban az amszterdami divathéten vett részt a 2010-2011-es őszi-téli kollekciójával! Nem kis megtiszteltetés ez, hiszen a holland városban rendezett mustra a négy nagy (New York, London, Milánó, Párizs) után az egyik legfontosabb seregszemle. Olyan világmárkák szerepelnek, mint a Replay, a Gas, de maga a holland divattervezés és nagyon erős. A GLAMOUR Women of the Year 2010 legjobb divattervezője kategóriában jelölt Konsánszky Dóra a progresszív divatot bemutató programban vonultatta fel legújabb kollekcióját.

Többek között olyan márkák mellett, mint a nagynevű Belle Sauvage, akikért olyan sztárok rajonganak, mint Juliette Lewis, a The Ting Tings, vagy éppen Lady Gaga. Konsánszyk Dóra új kollekcióját egyébként 'Syntony' névre keresztelte. Igaz, hogy már alig várjuk a tél végét, de Dóra őszi-téli kollekciójának futurisztikus kabátjait elnézve máris reménykedve gondolunk a novemberre!

Dóra természetesen gondolt a GLAMOUR Online olvasóira és gyorsan küldött is néhány képet a bemutatóról!


Nincsenek megjegyzések: